SELFIE STICK L07

SELFIE STICK L07

SELFIE STICK L07

40,00 KM

In stock

40,00 KM

Opis

– Sklopiva struktura, izuzetno lagana i prenosiva, može se nositi, selfie štap i stalak za tripod u 2 u 1 dizajnu, inovativniji, za snimanje različitih trenutaka u vašem životu, nezavisna Bluetooth daljinska kontrola.
– Rotacija od 360 stepeni i podesivi držač za mobitel, rotacija pod više uglova za fotografisanje, zadnji zglob postolja se prilagođava, nakon što se odabere ugao rotacije, zglob se zaključa i neće se tresti, pružajući savršenu perspektivu, praktično za fotografisanje, uživanje u životu selfieja.
– Stabilan, protiv klizanja i sigurniji, maksimalno uključuje mobilni telefon širine do 9 cm, ne oštećuje telefon, selfie štap se slobodno uvlači i može se kontrolisati izbliza ili izdaleka, šipka od aluminijske legure otporna na oksidaciju, aluminijski materijal stola i protiv klizanja, lakši i izdržljiviji.
– Može se koristiti kao selfie štap, svjetlo za osvjetljenje ili stolna lampa, 3 nivoa osvjetljenja, jedno dugme za podešavanje može se koristiti kao stolna lampa.
– Kompatibilan sa iOS/Android sistemima za mobilne telefone, može koristiti različite mobilne telefone, većinu glavnih mobilnih telefona i razne aplikacije za kameru u stvarnom vremenu.

Kategorija: